Hjem > Nyheder > Indhold

Varmeledningsevne af High Power LED den første Nylon

Jul 28, 2015

Lampe kølesystemer bruger aluminium som materiale. På grund af den lave varmeledningsevne af plast kan ikke ikke opfylder krav til køling, bruges inden for LED thermal. For nylig, DSM virksomheden lancerer ny slags ledende plast, holde på grundlag af de generelle fordele af plastmaterialer, forøgelse af koefficienten for termisk ledningsevne, termisk ledningsevne koefficient af plast 10-50.

Under en fælles indsats fra Philips og DSM, Philips MASTERLEDMR16 nye lys blev verdens første anvendelse af high-power LED, dens aluminium shell blev erstattet med en varmeledningsevne af plast StanylTC. Stanyl forbedre design fleksibilitet og holdbarhed af produkter, samt reducere vægten af produkter og mange andre fordele. Bæredygtigheden af fremtidens løsninger vil blive anvendt til Philips nye LED lamper serie som helhed.

Philips MASTERLEDMR16 er en 4 watt LED lampe kan erstatte de herskende lavspænding halogenglødelamper. Dens lys output med 20 Watt halogen MR16 lamper, derfor, det er den vigtigste fordel er, at det kan spare energi op til 80 og 40 gange længere end halogen lampe levetid.

Metallisk materiale, der termisk systemteknologi er relativt modne, men der er stadig nogle mangler, metal plast varmeledningsevne materialet har mange fordele som lav vægt, mere beskyttelse af miljøet og sikkerheden, forbedret design frihed, let forarbejdning, højere effektivitet, starte systemet og så videre.