Hjem > Om os

DF Ltd er et privat selskab blev dannet i 2009, med speciale i design og fremstilling af en bred vifte af nødbelysning konvertering kits med et omfattende udvalg af LED kits og enheder.

Virksomheden koncentrerer sig om at fremme sine produkter via OEM-kunder, og når det påkræves giver arbejdskraft og materialer til at foretage ændring arbejde, hvilket sikrer at konvertering kits indgår korrekt i overensstemmelse med de relevante europæiske, Australia, Amerika og britiske standarder.

Vi beskæftiger over 100 lokale personale og er stolte af vores fremragende levering tilfredshed niveau. Et flertal af vores produkter afsendes på næste dag levering basis, normalt enhver ordre modtaget inden middag vil blive afsendt til levering den følgende dag, tid angivet mod tillægsgebyr.

Dengfengand #39; s erfarne servicemontører giver en dygtig, tekniske og #39; på siteand #39; service. Moduler fremstillet og/eller batteri packs leveres garanteret fuldt ud.

Efter at have flyttet til vores skræddersyede 3300 kvadratmeter fabrik i dag, vores kunder er nu i stand til at drage fordel af den øgede kapacitet og effektivitet gammeldags af denne investering.